Web Analytics Made Easy - StatCounter

Kategorier

Fjäderben

Luftfjäderben är en form av luftfjädring som används på fordon för att ge en mjuk och behaglig körkänsla. Luftfjäderben fungerar på samma sätt som vanliga luftfjädrar, men i stället för att använda luftkompressor och luftslangar för att pumpa luft in i fjädrarna, används luftfjäderben enbart luft som tryckkälla.

Luftfjäderben är placerade på fordonet och är anslutna till en luftkompressor eller lufttank via luftslangar. När fordonet startas aktiveras luftkompressorn eller lufttanken och börjar pumpa luft in i luftfjäderbenen. Detta ger luftfjäderbenen den tryckkraft som krävs för att stödja fordonets vikt.

Luftfjäderben kan också justeras manuellt eller automatiskt för att anpassa fjädringen efter olika terräng- och lastförhållanden. Detta ger föraren möjlighet att anpassa körkänslan och prestandan på fordonet efter behov.

Luftfjäderben är en populär form av luftfjädring på fordon eftersom de är enkla att installera och underhålla och ger en mjuk och behaglig körkänsla. De är också mer prisvänliga än andra typer av luftfjädring.

 

Air suspension – how does it actually work?

Air Struts – a deeper look

Air Springs – a deeper look

Compressors – a deeper look

Solenoid Valve Block – a deeper look

 

Det finns 324 produkter.

Visar 1-15 av 324 objekt