Web Analytics Made Easy - StatCounter

Kategorier

Luftbälgar

 

Luftbälgar är en typ av luftfjädring som används på fordon för att ge en mjuk och behaglig körkänsla. De fungerar på samma sätt som vanliga luftfjädrar, men i stället för att använda en luftkompressor och luftslangar för att pumpa luft in i fjädrarna, används luftbälgar enbart luft som tryckkälla.

Luftbälgarna är placerade på fordonet och är anslutna till en luftkompressor eller lufttank via luftslangar. När fordonet startas aktiveras luftkompressorn eller lufttanken och börjar pumpa luft in i luftbälgarna. Detta ger luftbälgarna den tryckkraft som krävs för att stödja fordonets vikt.

Luftbälgarna kan också justeras manuellt eller automatiskt för att anpassa fjädringen efter olika terräng- och lastförhållanden. Detta ger föraren möjlighet att anpassa körkänslan och prestandan på fordonet efter behov.

Luftbälgar är en populär form av luftfjädring på fordon eftersom de är enkla att installera och underhålla och ger en mjuk och behaglig körkänsla. De är också mer prisvänliga än andra typer av luftfjädring.

 

Air suspension – how does it actually work?

Air Struts – a deeper look

Air Springs – a deeper look

Compressors – a deeper look

Solenoid Valve Block – a deeper look

 

Det finns 90 produkter.

Visar 1-15 av 90 objekt